360-graden-fotografie-voorbeeld-2

360 graden fotografie

U bent trots op uw bedrijf en u wilt uw prachtige locatie laten zien aan de wereld. Een 360 graden foto (ook wel bekend als panorama foto ) is de oplossing!  Met een 360 graden foto maakt u gegarandeerd indruk op uw doelgroep.

Anders dan bij normale fotografie is het met 360 graden fotografie mogelijk om de gehele ruimte op één foto vast te leggen. Zo kan men zelf de volledige omgeving bekijken door het beeld zowel van links naar rechts als van boven naar beneden te bewegen.

Een ander bijkomend voordeel is dat Google deze 360 graden foto’s goed indexeert. Google geeft bedrijven die gebruik maken van 360 graden foto’s namelijk voorrang in de zoekresultaten. Naast de voordelen die een 360 foto biedt voor de gebruiker wordt de vindbaarheid van uw bedrijf dankzij een 360 grade foto op uw website vergroot.

Interesse gekregen in een 360 graden foto/ panorama foto? Dan ben u aan het juiste adres. Onze fotografen hebben jarenlange ervaring met deze vorm van fotografie. Wij maken al onze 360 graden foto’s in HDR waardoor alle details in de omgeving perfect vastgelegd worden.

Heeft u een project voor ons team?

Verstuur Bericht