nokia-ozo-virtual-reality-camera2

360 graden video

RedPanda heeft ruime ervaring met het maken van 360 graden video. De zogeheten 360 graden video (ook wel bekend als de panorama video of interactieve video) is een groeiende online video marketing trend waarbij de kijker de volledige controle heeft. Op deze manier blijft de doelgroep langer geboeid en is de kans dat ze de 360 graden video tot het eind bekijken een stuk groter dan bij normale video. Wij denken graag in iedere fase je mee van idee tot eindproduct en bespreken samen de mogelijkheden. Ongeacht het budget zorgen wij altijd voor een video die indruk maakt.

Waarom 360 graden video?

Dankzij onze 360 graden camera met 6 fisheye lenzen zijn wij in staat om van 6 reguliere video’s om te zetten in een professionele 360 graden video. Door gebruik te maken van een muis, toetsenbord of een mobiel kan de kijker rond kijken. Om de ervaring compleet te maken kan deze video ook bekeken worden in combinatie met een virtual reality bril. Op deze manier biedt u men de kans om “echt” aanwezig te zijn. Uit onderzoek van Google is gebleken dat de inhoud van een 360 graden ervaring langer blijft hangen dan de inhoud van een normale video. Een virtual reality video kunt u gemakkelijk plaatsen op uw website, YouTube of Facebook.

Ziet u het al voor u? Een 360 graden bedrijfsfilm waarbij u men de mogelijkheid biedt om thuis vanaf de bank een bezoek te brengen aan uw bedrijf. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van 360 graden videomarketing? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Heeft u een project voor ons team?

Verstuur Bericht