Een augmented reality oplossing door RedPanda.

Augmented Reality zorgt ervoor dat er een digitale laag over de echte wereld wordt gelegd. Hierdoor is het opnemen van digitale data enorm veranderd. Informatie delen, leren en uitvoeren is vanaf nu een standaard door middel van augmented reality headsets en mobile devices.

Marker based AR

Marker based AR maakt gebruik van een fysiek object en doormiddel van een smartphone of andere mobile devices wordt er een laag over de werkelijkheid gelegd. Zo is het mogelijk om een extra dimensie aan je communicatie toe te voegen. Flyers, folders of andere fysieke objecten kunnen worden aangevuld met 3D objecten, animaties, teksten, video’s of foto’s.

Markerless AR

Markerless AR zit niet vast aan een fysiek object. Hiermee is het mogelijk om in elke omgeving 3D objecten of andere elementen te tonen. AR core van Google en ARKit van Apple ondersteunen steeds meer Augmented Reality en is dus ook geschikt voor elk mobiele apparaat. Je kan markerless AR bijvoorbeeld inzetten voor productvisualisaties, trainingen of games.

Head Mounted Displays

Head mounted displays zijn high end augmented reality brillen die ook handelingen kan verrichten doormiddel van uw eigen lichaam. Door deze headsets is het mogelijk om complexe handleidingen te visualiseren en direct de informatie op uw scherm te zien in de echte wereld.

Hoe kun je Augmented Reality inzetten?

Visuele weergave

Cras porta ligula vitae velit ornare interdum. Mauris consectetur mi vitae commodo

Leren en controle

Cras porta ligula vitae velit ornare interdum. Mauris consectetur mi vitae commodo

Hulp op afstand

Cras porta ligula vitae velit ornare interdum. Mauris consectetur mi vitae commodo

Ons Proces

Heeft u een project voor ons team?

Verstuur Bericht