Wie zijn wij?

RedPanda is een startup die is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve VR, AR en online video concepten. Samen met onze partners werken we aan projecten voor  RedPanda is het bedrijf op het gebied van nieuwe media technologieën.RedPanda is dé plek voor het huren van professionele virtual reality headsets, verzorging van evenementen, assistentie en software. Naast de verkoop en verhuur ontwikkelen wij ook

Ons Team

Rens van Gils

Co-founder

Sem Dijkman

Co-Founder

Jordi van Tilburg

Manager Events

Tim Kersten

Unity & C# Developer

Bente Reekers

Marketing & Communicatie

Marjolein Gubbens

Concept and Design

Vacature

Kom jij ons team versterken?

Waarom kiezen voor RedPanda?

Expertise

RedPanda is een full service mediabedrijf voor Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en Online video. Ons team bestaat uit gepassioneerde experts op het gebied van media technologie. RedPanda heeft alles in huis om van jouw project een succes te maken.

Doelgericht

Het doel staat centraal. Samen gaan we op zoek naar het middel dat daar het beste bij past. Ons team is flexibel en op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelen. We denken out of the box om echte impact te creëren voor jouw organisatie.

Innovators

We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om een boodschap over te brengen. De studie Business Innovation en onze jarenlange ervaring in de creatieve sector hebben ervoor gezorgd dat we projecten op systematische en efficiënte wijze aanpakken. We zijn van begin tot eind betrokken bij jouw project.

Keurmerk

RedPanda heeft zich aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur. Dit is een keurmerk voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je op RedPanda altijd veilig en vertrouwd kunt huren. Bovendien zijn wij altijd bereid om vragen zowel telefonisch als via de e-mail te beantwoorden.

Reviews van klanten op Webwinkelkeur

Wat klanten zeggen over RedPanda

Heb je een idee?

Het team van RedPanda staat altijd klaar om de mogelijkheden van jouw ideeën te bekijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo of een gratis adviesgesprek!
Neem contact op