Een Virtuele tour laten maken door RedPanda.

Een virtuele tour is een tour door een locatie of evenement waarbij gebruik wordt gemaakt van de 360 graden technologie. Hierdoor kan de kijker om zich heen kijken en zich virtueel op de plek begeven. Een virtuele tour is echt een brand experience, zo worden de tours helemaal interactief gemaakt waardoor zelf het verhaal te bewandelen is. Daarnaast is er de mogelijkheid om de virtuele tours aan te vullen met informatie hotspots, interactieve 3D elementen, video’s, plattegronden, audio en nog veel meer. De virtuele tours die gebouwd worden door RedPanda zijn op elk device met een internetbrowser te bekijken, tevens zijn de tours ook geoptimaliseerd voor verschillende devices. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de virtuele tours te implementeren op een website.

Onze virtuele tours zijn geschikt alle devices

Smartphones of tablets

Geoptimaliseerd voor alle mobile devices!

Computers en laptops

Bekijk de virtuele tour via uw browser op het internet!

VR brillen

Virtuele tours zijn geschikt voor virtual reality headsets. Voor een grotere ervaring bekijk het in een high end virtual reality bril.

Websites

De virtuele tours zijn gemakkelijk op een website te plaatsen, laat uw bezoekers uw tour beleven!

Creëer een totaalbeleving

Voeg extra interactieve elementen toe aan een virtuele tour en maak de tour nog interessanter voor uw bezoekers.

Laat op verschillende plekken informatie vensters op poppen wanneer er op een hotspot geklikt wordt. Het informatie venster kan allerlei elementen bevatten zoals teksten, afbeeldingen, video’s of audio. Geef meer informatie aan uw tour!

Door een plattegrond toe te voegen aan uw virtuele tour kan de kijker navigeren en behoud het overzicht van uw locatie.

Voeg logo’s, afbeeldingen, links en andere interactieve elementen toe zodat uw virtuele tour compleet in uw huisstijl is.

Gebruik een professionele voice over om de kijker te sturen binnen uw virtuele tour of geef meer informatie over een bepaalde plek.

In plaats van direct te starten met de tour kan er ook een video worden afgespeeld om de sfeer van uw locatie alvast te showen.

Toepassingen virtuele tours

Steden / bezienswaardigheden

Vastgoed

Hotels, Restaurants en Cafés

Feestlocaties

Vakantie en attractieparken

Winkels en showrooms

Voorbeeld van een virtuele tour

Heeft u een project voor ons team?

Verstuur Bericht