Wie zijn wij?

RedPanda is een startup die is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve VR, AR en online video concepten. Heb je een idee? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan kiezen we samen de technologie die het beste past bij de doelstellingen.

Ons Team

Rens van Gils

Co-founder

Sem Dijkman

Co-Founder

Jordi van Tilburg

Manager Events

Tim Kersten

Unity & C# Developer

Bente Reekers

Marketing & Communicatie

Marjolein Gubbens

Concept and Design

Vince van der Pol

Camera Operator

Beau Meevis

Film Director

placeholder
Vacature

Kom jij ons team versterken?

Waarom kiezen voor RedPanda?

Expertise

RedPanda is een full service mediabedrijf voor Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en Online video. Ons team bestaat uit gepassioneerde experts op het gebied van media technologie. RedPanda heeft alles in huis om van jouw project een succes te maken.

Doelgericht

Samen gaan we op zoek naar de middelen dat het beste passen bij de doelstellingen. Ons team is flexibel en op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelen. We denken out of the box om vernieuwende concepten te creëren voor jouw organisatie.

Innovators

We zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om een boodschap over te brengen. De studie Business Innovation en onze jarenlange ervaring in de creatieve sector hebben ervoor gezorgd dat we projecten op systematische en efficiënte wijze aanpakken.

Keurmerk

webwinkelkeurlogo

RedPanda heeft zich aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur. Dit is een keurmerk voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je op RedPanda altijd veilig en vertrouwd kunt huren. Bovendien zijn wij altijd bereid om vragen zowel telefonisch als via de e-mail te beantwoorden.

Reviews van klanten op Webwinkelkeur

Wat klanten zeggen over RedPanda

Heb je een idee?

Het team van RedPanda staat altijd klaar om de mogelijkheden van jouw ideeën te bekijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo of een gratis adviesgesprek!
Neem contact op