nokia-ozo-virtual-reality-camera2

360º video en Livestream

360° Video is een krachtige tool om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. Onze 360° video’s en livestreams plaatsen de kijker in het midden van de actie. Grote platformen zoals Facebook en YouTube ondersteunen het format. Daarmee heeft 360° content de potentie om miljoenen mensen te bereiken.

Meer info
htc-vive-3-2

Virtual Reality

Virtual Reality is een intense beleving waarmee ontwerpen en ideeën op overtuigende en eenvoudige wijze kunnen worden getoond. Trainingen, producten of rondleidingen in VR. Het is allemaal mogelijk.

Meer info
simlab screen

3D en Animatie

Met 3D en animatie kunnen nog te realiseren projecten tot leven worden gewekt. Wij maken realistische 3D visualisaties van projecten en producten. Deze realistische visualisaties zorgen voor een intense interactieve beleving.

Meer info
met-elkaar-640×400

Events

Inspireren of als publiekstrekker. Met Virtual Reality op een evenement geef je bezoekers een onvergetelijke ervaring. Wij bieden verschillende ervaringen aan voor ieder type evenement.

Meer info
vmware_article1_image

Augmented Reality

Met Augmented Reality wordt er een digitale laag over de echte wereld geprojecteerd. AR technologie is een intuïtief en visueel hulpmiddel om Informatie te delen, te leren en taken uit te voeren.

Meer info
Tech360-custom-cardboard-v2

Cardboards

Een gepersonaliseerde VR bril voor een ultieme beleving. In te zetten als marketingtool met eigen branding en om jouw 360° of VR ervaring te laten zien.

Meer info
Antwerpen-op-aluminium-baan-boord-van-de-Dianthus-aan-boord-5-2500×1545

Speciaal Drukwerk

Bij RedPanda kun je terecht voor panorama op groot formaat. Onze panorama’s bestaan uit tientallen en soms honderden foto’s die aan elkaar geplakt worden. Hierdoor is het mogelijk om zelfs op grote oppervlakten in haarscherpe kwaliteit af te drukken.

Meer info
virtualtour

Virtuele Tours

Verhoog conversie, genereer traffic en laat een onvergetelijke indruk achter met interactieve virtuele tours. Gemiddeld bekijken bezoekers deze ervaringen meer dan 10 minuten.

Meer info
webvr-1-large-1

WebVR

Met webVR in combinatie met onze data analytics tool wordt kijkdata uit 3D omgevingen omgezet in waardevolle inzichten.

Meer info
Screen-Shot-2015-01-27-at-8.41.49-AM

Online Video

Tegenwoordig is online video een onmisbaar deel in de marketingmix. Ons team heeft jaren ervaring in het maken van brandfilms, aftermovies, commercials, documentaires, testimonials, bruiloft films, animaties en nog veel meer.

Meer info
1_9W6uh4LAvdyO0hOh0kGdBQ

360º Fotografie

360 Graden fotografie is zeer geschikt om locaties, zoals restaurants, hotels  of evenementen op een speciale manier te laten zien. De kijker kan volledig om zich heen kijken en de locatie vanuit verschillende hoeken ontdekken.

Meer info
drone-marketing

Aerial

Drone video is perfect als aanvulling op elke vorm van video. Wij zetten onze drones in voor online video en 360 graden fotografie- en film.

Meer info