360-photobooth

360 Graden Photobooth

RedPanda kreeg van City Marketing Breda de opdracht om een unieke interactieve marketing activatie te ontwikkelen om Breda te promoten. Het resultaat is de eerste 360 Photobooth van Europa.

Meer info
360-graden-camera

360 Graden Video

De zogeheten 360 graden video (ook wel bekend als de panorama video of interactieve video) is een groeiende online video marketing trend waarbij de kijker de volledige controle heeft.

Meer info
360-view-spirit-lake

360 Graden Fotografie

360 Graden fotografie is zeer geschikt om locaties, zoals restaurants, hotels  of evenementen op een speciale manier te laten zien. De kijker kan volledig om zich heen kijken en de locatie vanuit verschillende hoeken ontdekken.

Meer info
virtualtour

Virtuele Tour

Verhoog conversie, genereer traffic en laat een onvergetelijke indruk achter met interactieve virtuele tours. Gemiddeld bekijken bezoekers deze ervaringen meer dan 10 minuten.

Meer info
htc-vive-virtual-reality

Virtual Reality

Virtual Reality is een intense beleving waarmee ontwerpen en ideeën op overtuigende en eenvoudige wijze kunnen worden getoond. Trainingen, producten of rondleidingen in VR. Het is allemaal mogelijk.

Meer info
virtual-reality-event

Virtual Reality Event

Een gepersonaliseerde VR bril voor een ultieme beleving. In te zetten als marketingtool met eigen branding en om jouw 360° of VR ervaring te laten zien.

Meer info