citylounge-apeldoorn-virtuele-tour

Een virtuele tour laten maken

Met een 360 graden virtuele tour (ook wel virtuele rondleiding of 360 panorama tour genoemd) worden 360 graden foto’s, 360 graden video’s en normale video content gemaakt van een locatie, die vervolgens worden verwerkt in een ‘digitale wereld’. U geeft hiermee de doelgroep de kans uw locatie online te bezoeken, hierdoor zullen zij het gevoel hebben dat ze op dat moment daadwerkelijk aanwezig zijn. Men kan letterlijk een kijkje nemen in de organisatie. Een virtuele tour is een effectieve en interactieve manier van informatie overbrengen.

Het maken van een virtuele tour gaat als volgt. Van de gekozen locatie(s) worden er tientallen tot honderden foto’s en video’s gemaakt door onze fotograaf en videograaf. Met speciale software worden deze beelden verwerkt in een virtuele rondleiding. Deze virtuele tour kan vervolgens geplaatst worden op uw eigen website en social media. Potentiële klanten worden in een virtuele tour op een leuke en interactieve manier geïnformeerd.

Onze virtuele tours zijn geschikt alle devices

Smartphones of tablets

Geoptimaliseerd voor alle mobile devices!

Computers en laptops

Bekijk de virtuele tour via uw browser op het internet!

VR brillen

Virtuele tours zijn geschikt voor virtual reality headsets. Voor een grotere ervaring bekijk het in een high end virtual reality bril.

Websites

De virtuele tours zijn gemakkelijk op een website te plaatsen, laat uw bezoekers uw tour beleven!

Creëer een totaalbeleving

Een virtuele tour is niet alleen digitaal rondlopen. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kan de virtuele tour aangevuld worden met informatie hotspots, interactieve 3D elementen, video’s, plattegronden, audio en nog veel meer.

Laat op verschillende plekken in de virtuele tour informatie vensters op poppen wanneer er op een hotspot geklikt wordt. Het informatie venster kan allerlei elementen bevatten zoals teksten, afbeeldingen, video’s of audio. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw virtuele tour!

Door een plattegrond toe te voegen aan uw virtuele tour kan de kijker navigeren en behoud hij het overzicht van uw locatie.

Voeg logo’s, afbeeldingen, links en andere interactieve elementen toe zodat uw virtuele tour compleet in uw huisstijl is.

Gebruik een professionele voice over om de kijker te sturen binnen uw virtuele tour of geef meer informatie over een bepaalde plek.

In plaats van direct te starten met de virtuele tour kan er aan het begin van de virtuele rondleiding een video worden afgespeeld om de sfeer van uw locatie over te brengen.

Toepassingen virtuele tours

Steden / bezienswaardigheden

Vastgoed

Hotels, Restaurants en Cafés

Feestlocaties

Vakantie en attractieparken

Winkels en showrooms

Voorbeeld van een virtuele tour

Heeft u een project voor ons team?

Verstuur Bericht